ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

O pohár SANTÉ 2022

2. listopadu 2022

Dne 25. 10. 2022 organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb  uspořádala již XV. ročník fotbalového turnaje v sálové kopané „O pohár SANTÉ 2022“. Turnaje se zúčastnily týmy z různých zařízení sociálních služeb z celého Moravskoslezského kraje. Týmy jsou složeny z hráčů se zdravotním hendikepem a hráčů bez zdravotního omezení, takzvaných partnerů. Letošního XV. ročníku se zúčastnilo celkem sedm týmů. Fotbalový turnaj zahájily úvodním slovem náměstkyně primátora pro sociální oblast Mgr. Stanislava Gorecká a ředitelka organizace SANTÉ paní Mgr. Michaela Rosová.

Děkujeme našim sponzorům a partnerům, a to především pekárně SEMAG, spol. s r.o. Havířov, firmě KOVONA SYSTÉM, a.s, Český Těšín, MFK Havířov a Statutárnímu městu Havířov, bez kterých by se organizace a zajištění fotbalového turnaje neobešlo. Pro všechny hráče a partnery bylo připraveno poděkování formou dárkových balíčku a tašek. Třem nejlepším týmům byly z rukou Mgr. Stanislavy Gorecké, náměstkyně primátora pro sociální oblast, pana Petra Samec  trenéra MFK Havířov a paní Mgr. Michaely Rosové ředitelky organizace SANTÉ předány medaile a poháry. Na 1. místě se opět umístil tým Kopretina Kopřivnice, 2. místo tým Mědvědi z organizace Čtyřlístek, Ostrava – Muglinov, 3. místo tým Chahaři z SPMP Ostrava. Celý turnaj doprovázelo bouřlivé fandění diváků, rodičů, klientů a kolegů.

      

   

 
         
 
 
   

             


 


Partneři Santé-Havířov

Další informace

Podpořte nás nakupováním na svých oblíbených e-shopech!
Věděli jste, že nyní můžete naší organizaci pomoct i obyčejným nákupen na internetu? Přidali jsme se do projektu GIVT, který podporuje neziskové organizace a sportovní kluby. Stačí, když nákupy, které děláte běžně, provedete přes portál GIVT. Část peněz z Vaší útraty bude darována nám! Je to opravdu jednoduché, zabere Vám to jen několik vteřin vašeho času. A co je nejdůležitější, při nákupu nezaplatíte nic navíc. Více zde.

Upravit Cookie předvolby

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

SANTÉ HAVÍŘOV
Tajovského 1156/1
736 01 Havířov-Podlesí
Tel.: 596 411 026
Fax: 596 411 025
reditel@sante-havirov.cz
IČ: 00847470, DIČ: CZ00847470

Bankovní spojení:
Česká spořitelna - 1666000319/0800

Kraj: Moravskoslezský
Obec: Havířov
Zřizovatel: Statutární město Havířov

Statutární zástupce:
Mgr. Michaela Rosová

Ostatní:
Naše organizace je zapsána v registru poskytovatelů sociálních služeb
 

Další informace