ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

CROATIA BEACH 2010

5. října 2010

21. 8 – 1. 9. 2010
Seget Vranjica
V sobotu se vydalo autobusem 30 uživatelů načerpat síly moře, zotavit z neduhů a pokochat krásou skalistého pobřeží a starých měst. Počasí nám přálo téměř po celou dobu pobytu. Proto jsme využili každé chvíle k plavání v teplém moři a pohybu na slunci. Dopoledne probíhaly výlety po skupinách do pamětihodného Splitu, odpoledne do starobylého Trogiru, který na nás všechny zapůsobil silným dojmem. Každý den probíhal pestrý program, přes den koupání v moři a výlety, večer procházky v záři zapadajícího slunce, diskotéky, promítání filmů, práskání bičem, hry, zpěv. Zajímavým zpestřením byl pro uživatele večerní Trogir, kde nádherně osvětlené budovy dotvářely magickou atmosféru města. Úžasný byl Dalmácký večer, s ochutnávkou domácích jídel, peky, která je vyrobena se směsi čtyř druhů masa, zeleniny a brambor pečenou v otevřené peci, chlebíčků s pršutem a sýrem, dobrého vína. K tanci hrála živá hudba.
Ubytování bylo třetím rokem ve Ville Teresa, k moři coby kamenem dohodil a pláž přesně pro nás, sypaná z malých kamínků. Tak ubíhaly dny plné pohybu, radosti a zábavy. Pobyt u moře vlil novou energii do duší každého z nás.


Partneři Santé-Havířov

Další informace

Podpořte nás nakupováním na svých oblíbených e-shopech!
Věděli jste, že nyní můžete naší organizaci pomoct i obyčejným nákupen na internetu? Přidali jsme se do projektu GIVT, který podporuje neziskové organizace a sportovní kluby. Stačí, když nákupy, které děláte běžně, provedete přes portál GIVT. Část peněz z Vaší útraty bude darována nám! Je to opravdu jednoduché, zabere Vám to jen několik vteřin vašeho času. A co je nejdůležitější, při nákupu nezaplatíte nic navíc. Více zde.

Upravit Cookie předvolby

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

SANTÉ HAVÍŘOV
Tajovského 1156/1
736 01 Havířov-Podlesí
Tel.: 596 411 026
Fax: 596 411 025
reditel@sante-havirov.cz
IČ: 00847470, DIČ: CZ00847470

Bankovní spojení:
Česká spořitelna - 1666000319/0800

Kraj: Moravskoslezský
Obec: Havířov
Zřizovatel: Statutární město Havířov

Statutární zástupce:
Mgr. Michaela Rosová

Ostatní:
Naše organizace je zapsána v registru poskytovatelů sociálních služeb
 

Další informace